EXCLUSIV  ”2024, revenire a ceea ce a fost în 2019!” Dimitrescu de la Aeroporturi, SEMNAL: Am primit informații

Foto Pexels
Foto Pexels

Florin Dimitrescu, Director General CN Aeroporturi București, a oferit informații importante despre cea mai nouă prognoză de la nivel internațional.  

„Am luat în calcul trei scenarii (n.r. la începutul pandemiei). Din păcate pentru noi, cel mai pesimist scenariu s-a adeverit: trei luni într-o zonă de închidere. S-a creat un sentiment al pasagerului că e mai bine ca, în acest an, să-și facă vacanțele mai mult în țară și cu alte mijloace de transport”, a spus Florin Dimitrescu, marți, în cadrul dezbaterii „Upgrade România – Planul de repornire a economiei la șase luni de criză pandemică”.

„Urmărim cu foarte mare atenție, primim informații de la nivel internațional, de la Asociația Internațională a Aeroporturilor, Consiliul Internațional al Aeroporturilor. Se modifică un pic prognoza acestora”, a zis Florin Dimitrescu, precizând ulterior: „Ultima prognoza ne duce undeva spre anul 2024 ca revenire a ceea ce a fost în anul 2019.”

„Noi ne focusăm să îmbunătățim experiența clienților. Am avut investiții și am reușit să modernizăm 52 de grupuri sanitare. Intrăm într-o zonă de normalitate. Suntem pregătiți să primim pasageri”, a subliniat acesta. 

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii „Upgrade Romania – PLANUL DE REPORNIRE A ECONOMIEI LA 6 LUNI DE CRIZĂ PANDEMICĂ“, eveniment organizat, marți, 22 septembrie, de trustul de presă DC Media Group, din care fac DCNews TV, DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora şi DefenseRomania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel