20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate la vamă

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii de frontieră ieşeni, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, au descoperit şi confiscat aproximativ 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 192.000 de lei

"În data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23,30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, pe timpul unei acţiuni specifice desfăşurate pe raza municipiului Iaşi, au observat două persoane de sex masculin, care mutau mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, dintr-un mijloc de transport în altul. Pentru continuarea cercetărilor, cele două autovehicule şi persoanele în cauză au fost duse la sediul instituţiei. Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţenii L.S. şi L.A., în vârstă de 38, respectiv 42 de ani, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 400.000 de ţigarete (20.000 de pachete)", se precizează în comunicatul transmis de către Poliţia de Frontieră, potrivit Agerpres.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspe ctul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigaretele în valoare de 192.000 de lei şi cele două autovehicule, în valoare de 86.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai menţionează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel