18,000 de lei, nota de plată pentru ce a mâncat stricat Boureanu la Firea

b821496a8249651e4e24e946e845648b
b821496a8249651e4e24e946e845648b

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis amendarea postului de televiziune Antena 3, pentru emisiunea "Ştirea zilei" difuzată  pe  1 iunie.

CNA a motivat această decizie, spunând că moderatoarea emsiunii, Gabriela Vrânceanu Firea, a pierdut controlul emisiunii.

Luni, 1 iunie, în cadrul emisiunii "Ştirea Zilei" Gabriela Vrânceanu Firea a avut un schimb dur de replici cu Cristian Boureanu. Aceştia şi-au adus acuzaţii unu altuia şi s-au jignit reciproc.

Firea susține că şi-a pierdut răbdarea cu Boureanu după ce acesta a avut un comportament necivilizat pe tot parcursul emisiunii, vorbind peste ceilalţi invitaţi.

Moderatoarea l-a rugat în mai multe rânduri să înceteze , dar Boureanu a continuat să vorbească. La un moment dat, Gabriela Firea l-a rugat să plece, după ce acesta i-a spus că nu răspunde la nicio întrebare. Cristian Boureanu a refuzat să plece din emisiune şi a urmat un schimb dur de replici intre cei doi. Moderatoara l-a întrebat dacă a mâncat ceva stricat și are febră. ”La dumneavoastră am mâncat”, a replicat Boureanu, la care Firea i-a precizat: ”la toaletă”. Boureanu a replicat că jurnaliștii de la A3 ”mănâncă ceva în fiecare seară”. Moderatoarea l-a acuzat că face afaceri cu statul, enumerând nişte firme deţinute de invitat. La rândul lui, Boureanu a acuzat-o pe Firea că are amant și că este plătită cu bani furați. V-ați făcut cu patru procese, l-a amenințat Firea, amintindu-i și că premierul Tăriceanu la poreclit ”băiatul cu mucii în freză”.

Christian Mititelu a spus că moderatorea emisiunii nu i-a acordat dreptul la replică lui Boureanu, în momentul în care Ludovic Orban a afirmat ceva. Mititelul a suţinut faptul că Gabriela Firea ar fi trebuit sa-l oprească pe Orban şi să-i dea cuvântul lui Boureanu, acesta fiind în inferioritate. Ioan Onisei a fost de părere că moderatoarea emisiunii  nu şi-a făcut datoria, făcând trimitere la  art. 71 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. Onisei a  propus amendarea postului Antena 3 cu 20.000 de lei.

Postul Antena 3, a decis să il dea în judecată pe Cristian Boureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel