18 persoane evacuate şi un bebeluş transportat la spital. Panică la Galați în urma unui incendiu

Poliție
Poliție

Au fost momente de panică la Galați în urma unui incendiu. 18 persoane au fost evacuate. 

Un număr de 18 persoane, dintre care patru minori, au fost evacuate, iar un copil de şapte luni, intoxicat cu fum, a ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă seara, la o garsonieră dintr-un bloc din municipiul Galaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de Pompieri Galaţi a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un bloc de pe strada Laminoriştilor.

Autoritățile au intervenit imediat

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD, incendiul manifestându-se cu violenţă la o singură locuinţă de la etajul doi.

Pompierii au salvat un copil de şapte luni intoxicat cu fum, acesta fiind preluat de echipajul SMURD în vederea transportării de urgenţă la Spitalul de Copii Galaţi.

Locatarii au fost evacuați 

Conform ISU Galaţi, locatarii au fost evacuaţi din cauza fumului dens. Focul a fost lichidat, dar oamenii nu se pot întoarce încă în locuinţe.

Garsoniera de la care a pornit incendiul a fost distrusă complet, iar casa scării la etajul doi, instalaţia electrică şi o conductă de apă au fost degradate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel