18 morți după explozia unei mașini-capcană

O maşină-capcană a explodat sâmbătă într-un oraş din nordul Siriei aflat sub controlul forţelor de opoziţie sprijinite de Turcia, în urma căreia au murit 18 persoane şi mai multe au fost rănite, a anunţat actviştii opoziţiei siriene şi Ministerul turc al Apărării, potrivit Associated Press.

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului a informat că 19 persoane, inclusiv 13 civili, au fost ucişi sâmbătă în oraşul al-Bab din provinca Alepp. Aleppo Media Center, o organizaţie activistă, a anunţat că 15 persoane au murit într-o explozie produsă într-o zonă aglomerată a oraşului în apropierea unei staţii de autobuz.

Ministrul apărării de la Ankara a transmis că 18 persoane au fost ucise şi a acuzat pentru producerea atacului principala miliţie kurdă, cunoscută sub numele de Unităţile de Protecţie ale Poporului.

Într-o înregistrare video postată online de un ONG, Albab City, se pot vedea mai multe vehicule în flăcări şi un nor de fum gros ridicându-se deasupra unei străzi largi cu magazine pe ambele părţi. În interiorul autogării, mai multe microbuze păreau a fi avariate.

Atacul nu a fost revendicat până acum de nicio grupare, relatează Mediafax. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel