18 ani de închisoare după ce a încercat de două ori să-şi ucidă soţia

Inchisoare
Inchisoare

Un sergent britanic a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru tentativă de omor după ce a încercat de două ori să-şi ucidă soţia.

Un sergent din armata britanică a fost condamnat vineri la 18 ani de închisoare pentru tentativă de omor după ce a încercat de două ori să-şi ucidă soţia, defectându-i în mod intenţionat paraşuta şi provocând o scurgere de gaze la locuinţa conjugală, potrivit AFP. Emile Cilliers, în vârstă de 38 de ani, a încercat să-şi ucidă soţia pentru a putea începe o viaţă nouă alături de amantă. 

În martie 2015, Cilliers a vrut să o ucidă pe soţia sa, Victoria, dând drumul la gaz în domiciliul conjugal, unde se aflau de asemenea şi cei doi copii ai cuplului, însă tentativa a eşuat. După mai puţin de o săptămână, soţia sa a supravieţuit în mod miraculos unei prăbuşiri de la 1.200 de metri după ce paraşuta i s-a defectat. Femeia a suferit răni grave la coloana vertebrală, picioare şi coaste. 

Emile Cilliers fusese cel care îi sabotase paraşuta în toaleta aerodromului. A fost clar încă de la început că o intervenţie umană deliberată era singura cauză posibilă pentru nefuncţionarea atât a paraşutei principale, cât şi a celei secundare, a declarat procuroarea Amanda Sawetz, în cadrul procesului judecat la tribunalul din Winchester, în sudul Angliei. 

Toate elementele au indicat că Emile Cilliers era persoana care avea motivul şi oportunitatea de a săvârşi aceste tentative de omor împotriva soţiei sale, a adăugat procuroarea. Paraşutistă experimentată, victima a reuşit să-şi încetinească prăbuşirea şi să deschidă parţial paraşuta de urgenţă cu puţin timp înainte de impact. Femeia a aterizat pe pământul afânat de pe un câmp arat cu puţin timp înainte, ceea ce a amortizat şocul.

Vezi şi:Fetița de 13 ani dispărută în apele Dunării, găsită fără suflare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel