16 morţi după ce un autobuz s-a prăbușit de pe un viaduct

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cel puțin 16 persoane au murit și 27 au fost rănite după ce autobuzul în care erau s-a prăbușit de pe un viaduct, lângă orașul Joao Monlevade din Minas Gerais, Brazilia.

Autobuzul s-a prăbușit de pe un viaduct de 20 de metri înălțime, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni la frână, ucigând cel puțin 16 persoane. Potrivit El Pais, autoritățile braziliene au spus că 12 persoane au murit pe loc, iar alte 4 la spital.

Alte 27 de persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc lângă orașul Joao Monlevade, statul Minas Gerais. Printre răniți se află un tată și cei doi copii minori ai săi, fiind în stare „destul de gravă”, transferați la un spital din Belo Horizonte, la aproximativ 117 kilometri de locul în care s-a produs accidentul.

Șase persoane - inclusiv șoferul - au reușit să sară din vehicul și să se salveze înainte de prăbușire. Potrivit anchetei preliminare, în autobuz se aflau cel puțin 46 de persoane. Între 2015 și 2019, aproximativ 30.000 de persoane pe an au murit în accidente rutiere în Brazilia, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel