14 septembrie - 1 octombrie. CÂND ÎNCEPE ȘCOALA 2020 - 2021. Monica Anisie, CEL MAI AȘTEPTAT ANUNȚ

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Când începe școala în pandemie? Pe 14 septembrie sau pe 1 octombrie?

Monica Anisie, ministrul Educației, a dat de înțeles că luni, 7 septembrie, elevii vor afla când se vor întoarce la școală. Așadar astăzi ar trebui să aflăm când revin elevii în bănci. Să vedem dacă așa va fi și Monica Anisie va ieși cu declarații.

Ministrul Educației, Monica Anisie, spunea că până pe 7 septembrie s-ar hazarda să spună care e scenariul legat de deschiderea școlilor. Întrebată sâmbătă, la B1 TV, dacă pentru 14 septembrie există mai multe șanse pentru învățământul online sau pentru cel cu prezență fizică, Monica Anisie a răspuns: ”Până la 7 septembrie, m-aș hazarda să spun care e scenariul, de asta am descentralizat decizia. Depinde de situația epidemiologică de la o localitate la alta”.

Mai este doar o săptămână până la începerea școlii, iar elevii nu știu ce urmează. Este o degringoladă totală. Rămâne de văzut dacă luni, 7 septembrie, Monica Anisie va face marele anunț despre anul școlar 2020 - 2021.

SONDAJ DC NEWS

DCNews.ro a realizat un sondaj cu privire la data potrivită la care să înceapă noul an școlar. 14 septembrie sau 1 octombrie? Prima este varianta decisă până acum, a doua este o ipoteză de lucru pe masa Guvernului. 

Rezultatul sondajului DCNews.ro arată că țara este împărțită în două, cele două variante fiind la procente apropiate. 44,4% au bifat răspunsul ”14 septembrie”, reprezentând 9.398 de voturi. 55,6% au răspuns ”1 octombrie”, reprezentând 11.749 de voturi. Balanța înclină spre varianta aflată în lucru, de 1 octombrie, diferența fiind de aproximativ 2.400 de voturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel