EXCLUSIV  13 septembrie, zi cu negru în calendar. Vâlcu, apel către Firea

Firea
Firea

13 septembrie este o zi cu negru în calendarul traficului din București.

Traficul rutier a fost de coșmar, joi, pe mai multe artere din Capitală, cu ocazia organizării ceremonialului militar dedicat Zilei Pompierilor. Pe marginea acestui subiect, jurnalistul Val Vâlcu are o solicitare către Gabriela Firea și organizațiile civice.

”Bugetarii de la Armată, Pompieri și alte ministere au festivități care nu pot fi organizate decât în zi de lucru?! Ei nu își sacrifică weekendul să pună coroane de flori, motiv pentru care ne sacrifică ziua noastra de muncă! Poliția a fost absentă din trafic, ceea ce a permis ambuteiaje. A fost un haos mult peste ceea ce este, de obicei, în București.

O rog pe Gabriela Firea, solicit orgranizațiilor civice să intervină cu strângere de semnături, ca astfel de manfestații publice să aibă loc doar în weekend în București. Dacă Ziua Pompierilor sau oricare altă zi cu festivități este așa de importantă, astfel încât să sufere toți bucureștenii, atunci să se dea zi liberă. Consiliul General al Bucureștiului ar putea să interzică aceste depuneri de flori și parade în cursul săptămânii. Nu poți paraliza un oraș, și așa sufocat de trafic, pentru că bugetarii de la ISU și alte instituții nu pot veni în weekend la manifestație”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel