12 pacienţi au fost externaţi la cerere din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu după cutremurele din Gorj

Foto Pexels
Foto Pexels

12 pacienţi care erau internaţi în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost externaţi la cerere, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Ţicleanu,

„Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)”, a transmis Mihaela Ţicleanu.

"Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)", a transmis Mihaela Ţicleanu.

Ea a adăugat că, pe lângă cele două persoane care s-au prezentat iniţial la UPU cu răni minore în urma cutremurului, alte două au mai venit la spital pentru îngrijiri.

Citește și - Cât de pregătiți suntem pentru un cutremur major. Chirieac ridică problema clădirilor cu risc seismic: Dacă aveți o explicație logică, să mi-o spuneți și mie

"La UPU s-a mai prezentat un bărbat de 55 ani, care, din ce le-a povestit asistentelor, a sărit de la etajul 1 în timpul cutremurului. Acuza durere la gleznă. I se fac investigaţii. A mai fost o bătrână cu luxaţie de şold după ce a tras-o fiica sa de mână să o scoată afară", a mai spus Mihaela Ţicleanu.

Prefectul judeţului Gorj, Cristina Cilibiu, a anunţat, la finalul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, că au plecat pe teren comisiile de constatare a stării tehnice a imobilelor şi a gradului de afectare a structurilor de rezistenţă la clădirile unde au fost semnalate probleme ca urmare a cutremurului de marţi. În momentul finalizării constatărilor din teritoriu, datele vor fi făcute publice, scrie Agerpres.

Citește și - E total greșit! Decizia instinctuală, pe care avem tendința să o luăm la cutremur, ne poate duce la moarte / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel