12 membri dintr-o familie au murit la botezul unei fetițe

Sărbătoarea botezului unei fetițe de două luni s-a transformat într-o tragedie în care 12 membri ai unei singure familii au murit în orașul Atzala, Puebla, fiind surprinși sub dărâmături de cutremurul care a lovit marți Mexicul.

Slujba abia începuse când seismul a prăbușit cupola unei biserici care a căzut peste bieții oameni. Printre cei uciși se numără copila care urma să fie botezată, sora ei de trei ani, mama ei și nașii. Tatăl fetiței a ajuns în stare gravă la spital.

Circa 163 de biserici din Puebla au fost afectate de cutremur, scrie BBC MUNDO.

Durerea este cu atât mai mare cu cât botezul urma să aibă loc duminica aceasta, pe data de 24 septembrie, dar data a fost schimbată pentru ziua fatidică de 19 septembrie. Nașul fetiței a cerut să schimbe data pentru că duminica aceasta avea alt program. Manuela, mama copilei care trebuia botezată, era verișoara cu viitoarea nașă, Susana. 

[citeste si]

Autorităților le-au luat ore întregi să recupereze corpurile aflate sub dărâmăturile bisericii. Toate persoanele care au murit în municipiul Atzala, în urma acestui cutremur, sunt din familia care și-a găsit sfârșitul la botezul micuței.

Circa 230 de persoane și-au pierdut viața în violentul seism care s-a produs marți în centrul Mexicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel