12 localități din Argeș, sub monitorizare. Prefectul Soare: Facem lucrul acesta cu intensitate maximă

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a făcut noi precizări după ce 12 localități au fost puse sub monitorizare pentru carantinare.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-a întrunit miercuri în şedinţă extraordinară, după explozia numărului de cazuri Covid-19 din județ. În prezent, 12 localități se află sub monitorizare: Pitești, Mioveni, Ștefănești, Costești, Bălilești, Bascov, Brăduleț, Buzoești, Davidești, Micești, Stâlpeni și Vulturești.

În aceste condiții, au fost suspendate toate târgurile și evenimentele publice, activitățile de agrement în piscine, iar terasele se vor închide la ora 22.00 în timpul săptămânii și la 23.00 în weekend, a anunțat prefectura. 

Precizările prefectului Soare

 

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a declarat miercuri seară, la Antena 3, că „noi testăm foarte mult la nivelul județului Argeș - avem o medie de 300-400 de testări pe zi”.

„Testăm atât în spitale, în centre, cât și în comunitate. Sunt foarte multe companii care vor să își testeze angajații. Prin capacitatea mare de testare, putem identifica mai multe cazuri decât o fac alte județe. De aproximativ trei săptămâni, prin ordin de prefect, nouă instituții cu atribuții de verificare sunt în teren. Se verifică permanent cum instituțiile publice, operatorii economici și cetățenii respectă măsurile de prevenire. Facem lucrul acesta cu intensitate maximă, însă numărul de cazuri continuă să crească”, a mai spus Emanuel Soare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel