EXCLUSIV  12 kilometri de pistă pentru biciclete, de-a lungul râului Colentina. Onţanu: Proiect turistic major în Bucureşti

biciclisti-alin-matei
biciclisti-alin-matei

Neculai Onțanu, candidatul Coaliției ADER - PPU (social-liberal) pentru Primăria Sectorului 2, a prezentat unul dintre cele mai importante proiecte ale sale în domeniul mediului/agrementului. 

Neculai Onţanu a anunţat, la DC News, că are un proiect prin care să se amenajeze de-a lungul râului Colentina, pe malul lacurilor, o pistă de biciclete în lungime de 12 kilometri. 

"Malurile râului Colentina au ca lungime 12 kilometri. Noi am pregătit un proiect în care să realizăm acolo un circuit pentru biciclete, un circuit turistic, astfel încât cei care îndrăgesc acest sport să aibă unde să se ducă. E un lucru extraordinar. Realizăm acest circuit pe pentru biciclete pe malurile lacurilor de pe Colentina; în acelaşi timp este şi un proiect de mediu pentru că nu arată deloc bine malurile râului şi, în acelaşi timp, este şi un proiect pentru sănătate.

Este un proiect de mediu care se finanţează exclusiv din bani europeni. Eu îl voi începe repede; este un proiect frumos, sunt mulţi doritori", a explicat Neculai Onţanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel