100.000 de măști de protecție vor ajunge în școlile din București

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 100.000 de măști de protecție vor fi distribuite școlilor din București.

"Problemele vor curge lanț din păcate în detrimentul elevilor, al părinților și al bunicilor care vor fi în continuare cei mai expuși la îmbolnăvire din cauza faptului că copiilor le va fi greu să se protejeze. Orice gest cât de mic în această perioadă este mare, deoarece trebuie să fie un efort comun pe care să îl facem cu toții astfel încât să fie cât mai puține îmbolnăviri. Vin astăzi cu o acțiune care ajută cât de puțin la binele general. Colegii mei au strâns bani în această perioadă, bani care puteau fi folosiți chiar pentru campanie. Au preferat să strângă acești bănuți și împreună să cumpărăm 100.000 de măști de protecție. Vor merge la școlile din Capitală.", a declarat Gabriela Firea.

Potrivit ei, măștile vor fi distribuite prin primăriile de sector. Alte măști de protecție ar urma să ajungă și în cabinetele de medicină școlară, susține Gabriela Firea. Primarul general a subliniat importanța și necesitatea măștilor gratuite pentru elevii odată cu începerea noului an școlar.

"În București, avem peste 250.000 de elevi și aproape 20.000 de cadre didactice, deci este nevoie de un efort comun. E o realitate, Guvernul va asigura foarte puține măști în special pentru familiile sărace, dar repet, sunt foarte multe familii sărace și atunci este clar că măștile sunt necesare.", a adăugat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel