10 morţi şi 40 de răniţi într-un accident de autocar care a avut loc în Mersin, Turcia

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Zece persoane au murit şi alte 40 au fost rănite, dintre care nouă grav, duminică, într-un accident grav de autocar petrecut la Mersin, în sudul Turciei, au precizat autorităţile turce, notează AFP.

'Un autocar care circula de la Diyarbakir la Istanbul s-a ciocnit cu două maşini şi un camion pe autostradă în districtul Yenice, la Tarsus, în provincia Mersin. Zece dintre concetăţenii noştri şi-au pierdut viaţa', a transmis pe reţeaua X ministrul de interne, Ali Yerlikaya. Alți 40 de oameni au fost răniți, dintre care nouă grav, a precizat ministrul sănătăţii, Fahrettin Koca.

Autocarul interurban care face legătura între Diyarbakir (sud-est) şi Istanbul a deviat dintr-o dată şi a lovit două maşini şi un camion care se aflau în direcţia opusă, conform presei turce. Răniţii au fost transferaţi la spitale din Mersin şi Adana, în sudul Turciei, a mai spus ministrul sănătăţii.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a exprimat condoleanţe rudelor victimelor, într-un mesaj difuzat pe contul său de X. 'Autorităţile noastre competente au deschis imediat ancheta necesară asupra accidentului', a zis Erdogan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel