10 locuri de EXCEPȚIE pentru a petrece Revelionul

Un top al celor mai excepționale locuri unde ai putea să petreci Revelionul a fost publicat de jurnaliștii din Statele Unite ale Americii. 

Unele detalii se pot schimba de la an la an, dar aceste destinații din întreaga lume au o reputație binemeritată atunci când vine vorba despre un Revelion spectaculos, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Asigurați-vă însă că vă planificați din timp vacanța și locația pentru a viziona focurile spectaculoase de artificii. 

Așadar, începe numărătoarea inversă. Iată 10 locuri minunate în care poți călători pentru un Revelion pe care nu îl vei uita niciodată:

1. Sydney


Sydney, Australia, este primul mare oraș internațional care salută Anul Nou la miezul nopții. Cea mai importantă expoziție de artificii are loc în portul Sydney, cu Opera House și Harbour Bridge oferind un fundal spectaculos.

Insulele din port sau parcurile de o parte și de alta oferă vederi minunate.

Un bonus pentru Sydney: Vara tocmai a început acolo și poți profita și de plajele orașului, inclusiv Manly, Bondi și Bronte.

2. Taipei, Taiwan


Revelionul din Taipei, capitala Taiwan, este un spectacol vizual. Cea mai înaltă clădire din oraș, Taipei 101, este zona de lansare pentru un spectacol de artificii de neuitat. 

3. Bangkok


Bangkok este cel mai adesea în topul listelor cu cele mai bune orașe din Asia pentru viața de noapte. 

4. Dubai


Focurile de artificii explodează din Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume, în Dubai. Burj Khalifa din Dubai este unul dintre cei mai atrăgători zgârie-nori din lume și oferă mai mult decât un Revelion.

Pe măsură ce 2019 se încheie, Burj Khalifa deține recordul pentru cea mai înaltă clădire din lume (2.716,5 picioare).

5. Moscova


Piața Roșie istorică din Moscova oferă una dintre cele mai reci, dar și una dintre cele mai atrăgătoare spectacole vizuale pentru Revelion. 

6. Cape Town


Cape Town este unul dintre cele mai frumoase orașe situate din Africa - și din lume. Artificiile de Revelion o fac cu atât mai spectaculoasă.

7. Londra


Londra de-a lungul Tamisei oferă întotdeauna un fundal remarcabil pentru artificiile de Revelion. Biletele se vând rapid pentru zona oficială de înscenare, dar este posibil să vedeți artificiile gratuit de pe vârfurile unor clădiri impunătoare. 

Un alt mare punct de vedere este o croazieră pe râu.

8. Rio de Janeiro

Dacă doriți să salutați un nou an cu aproximativ 2 milioane de suflete într-o stațiune caldă pe plajă, mergeți la Rio de Janeiro. Întâlnirea principală de pe plaja Copacabana oferă în mod tradițional o varietate de acte muzicale și artificii.

9. New York

Times Square din Manhattan. Este sinonim cu Revelionul în Statele Unite. Chiar dacă nu sunteți acolo personal, există șanse mari să vizionați faimosul spectacol de anul nou la televizor. 

10. Las Vegas

Vegas este luminos puternic pe tot parcursul anului, dar se stinge totul pentru Revelion. La miezul nopții, diverse cazinouri lansează un baraj impresionant de artificii de pe acoperișurile clădirilor lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel