10 kg de cannabis, găsite în rezervorul unei maşini la Iaşi

Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov
Droguri, cannabis. Foto arhivă: IPJ Brașov

Un bărbat a încercat să treacă din România în Republica Moldova cu aproape 10 kilograme de cannabis descoperite, de polițiștii de frontieră din Iași, în rezervorul mașinii. Acesta, precum și alte două persoane, implicate în transportul drogurilor, au fost reținute.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Iași, au depistat, sâmbătă un bărbat care a încercat să scoată din țară, spre Republica Moldova, aproape 10 kilograme de cannabis, în 47 de pachete, ascunse în rezervorul mașinii.

În aceeași zi, oamenii legii au fost depistați alți doi bărbați, unul de 37 de ani, din Republica Moldova, și altul de 41 de ani, cu dublă cetățenie, româno-moldovenească, bănuiți că au participat la transportul ilegal.

Anchetatori au descoperit și confiscat telefoane mobile, diverse înscrisuri, precum și un cântar de precizie și un aparat de vidat cu urme de cannabis, scrie Mediafax. 

Cei trei bărbați au fost duși la sediul BCCO Iaşi – Serviciul Antidrog, pentru cercetări, fiind reținuți de procurorul de caz.

Bărbații vor fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel