1 MAI. Minivacanță în stil Neversea, la malul mării. Artiștii consacrați care vin la Constanța

Neversea
Neversea

Minivacanța de 1 Mai aduce la malum mării artiști consacrați. Aceștia vor face atmosferă în două dintre cele mai îndrăgite cluburi din Mamaia. 

Cele mai așteptate petreceri din minivacanța de 1 Mai, de la malul Mării Negre vor fi găzduite în acest an de Tujamo, Mahmut Orhan, Aron Chupa și ATB care vor aduce vibe-ul Neversea în două dintre cele mai îndrăgite cluburi de la malul marii.

Anul acesta festivalul Neversea deschide sezonul estival cu minivacanța de 1 Mai. Petrecerile se vor ține lanț, începând cu data de 26 aprilie, când într-un club din Mamaia va concerta TUJAMO, un artist cu foarte mulți fani în România și care a fost prezent atât la UNTOLD cât și la NEVERSEA.

Pe 28 aprilie într-un alt club, DJ-ul de origine turcă, MAHMUT ORHAN va găzdui una dintre petrecerile de neuitat din cluburile de la malul mării. Acesta va fi urmat, pe 30 aprilie, de ARON CHUPA.

Tot pe 30 aprilie, ATB va întreține atmosfera pentru petrecăreții aflați în club. Toți cei care numără zilele până la festivalului Neversea sunt așteptați să-și facă încălzirea pentru cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Vezi și: Cuc: Dăm ordonanţă care va schimba total partea de achiziţii, să nu mai fim blocaţi de contestaţii 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel