1 Mai deschide sezonul pe Litoral. Mamaia, stațiunea concertelor

Festivalul Sunwaves
Festivalul Sunwaves

Cu ocazia mini-vacanţei de Paşte, în perioada 3- 5 Mai, au loc în Mamaia două festivaluri importante. De asemenea, cluburile au pregătit pentru turişti o serie de evenimente  care să atragă turiștii de pe litoral.

Autor: Beatrice Muşel

The Mission va deschide seria petrecerilor de la mare cu un eveniment special de 1 Mai. Astfel, startul distracţiei se dă în clubul Guestlist cu „The Mission 1st of May".  Pe 3 mai vor mixa Art Department, iar pe 4 mai platanele îl aşteaptă pe Reboot, de la Candenza Vagabunods. Alţi artişti care şi-au confirmat prezenţa sunt Livio& Roby, Pagal, dar şi artişti internaţionali precum duo-ul Darkside.

Plaja din nordul staţiunii Mamaia va găzdui Sunwaves 13, un alt festival de muzică electronică. Printre cei aşteptaţi să mixeze sunt şi artişti români, ca Rhadoo, Petre Inspirescu, Mahony, dar şi o serie de DJ recunoscuţi pe plan internaţional, cum ar fi Richie Hawtin, Ricardo Villalobos sau Marco Carola. Deşi festivalul este programat oficial între 3 şi 5 mai, organizatorii promit că distracţia începe din seara de 2 mai, cu un pre-party.

Nici cluburile nu se lasă mai prejos. Primul local din Mamaia care a anunţat evenimente cu ocazia mini-vacanţei este Crema Summer Club. Începând cu 1 mai, în 5 seri consecutive vor concerta Pepe, CRBL, Alex Velea, Corina şi DJ Pascal. Clubul Summer Crush a pregătit, de asemenea, petreceri şi concerte. De pe 1 mai, vor face show DJ Energy K, DJ Rynno şi Connect-R.

Princess Summer Club se redeschide în seara de 1 mai, când va mixa DJ Adrian Eftimie. De asemenea, tot în seara de 1 mai, se va deschide în Mamaia Coyotee Ugly Saloon. Clubul Fratelli se redeschide abia pe 3 mai, când va mixa DJ Sylvian Armand. În Luv Lounge, fostul Jezoo, vor concerta pe 1 mai Cabron şi Brighi, iar pe 3 mai, Ruby.

Pentru cine preferă distracţia în aer liber, pe plaja Kudos are loc evenimentul „1st of May 2013”. Programat în perioada 1-6, acesta aduce un număr impresionant de artişti străini. Nick Curly, Blond:ish, My Favorite Robot, Felipe Valenzuela, Dani Casarano, Lee Webster, Polarize şi Giovanni Verrina sunt doar câţiva dintre aceştia.

Fanii trupei OCS pot participa la concertul de lansare a noului album, „Marea căutare”. Acesta va avea loc în clubul Doors to Beach, din zona Hanul Piraţilor, în nordul staţiunii Mamaia.

Acestea sunt doar câteva dintre posibilităţile pe care le au la dispoziţie cei care îşi petrec vacanţa de 1 mai şi de Paşte în Mamaia. Aproape toate cluburile din staţiune organizează diverse evenimente sau petreceri tematice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel