1 iunie, mesaje de Ziua Copilului. Ce urări poți face

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Pe 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului. 

Sărbătorirea unei zile dedicate copilului a fost propusă în 1925, la Conferinţa mondială pentru bunăstarea copiilor de la Geneva. Decizia instituirii unei zile pentru protecţia copiilor a fost adoptată de către Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, în cadrul unei sesiuni speciale din noiembrie 1949, desfăşurată la Moscova.

La 16 noiembrie 2016, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii prin care este modificat Codul muncii prin declararea zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului ca sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: La Mulţi ani, copil frumos și bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele sa ti se îndeplinească!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumina, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasa. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: La mulţi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaş şi viaţa fără griji asemenea unui copil. La mulţi ani!

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului: Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel