1 Decembrie - Vâlcea. Cum va fi sărbătorită Ziua Națională

România
România

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Râmnicu Vâlcea cu un foc de artificii şi spectacole de muzică şi teatru, pe teme istorice, potrivit unui comunicat de presă trimis joi de reprezentanţii municipalităţii.

Potrivit comunicatului, evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie vor debuta la ora 12,00, în Scuarul Mircea cel Bătrân, cu spectacolul "100 de ani de tradiţii româneşti", un proiect al elevilor de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

După ora 18,00, tot în centrul oraşului, va concerta Cezar Ouatu, care a anunţat că va avea şi un moment deosebit în timpul recitalului său, înainte de ora 19,00, alături de el pe scenă urmând să urce şi un grup de elevi de la Liceul de arte "Victor Giuleanu", pentru a intona Imnul naţional.

Programul va continua cu un eveniment artistic complex susţinut de actorii Teatrului Municipal Ariel, alături de Corul Teologic "Sfântul Nicolae" şi de corul Liceului de arte "Victor Giuleanu" şi în cadrul căruia va fi prezentat un show mapping cu imagini inedite din timpul Primului Război Mondial.

Seara se va încheia cu un foc de artificii şi cu aprinderea iluminatului de sărbători în centrul municipiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel