1 Decembrie: Kanal D, straie de sărbătoare de Ziua Naţională a României

Televiziunea Kanal D le-a pregătit telespectatorilor o serie de surprize, în cadrul show-urilor, menite să aducă bucurie şi entuziasm în casele românilor.

Startul zilei îl va da show-ul matrimonial „Te vreau lângă mine”, de la ora 13:00. Bianca Draguşanu îşi invită telespectatorii să ia parte la o ediţie specială dedicată Zilei Naţionale a României. Frumoasa prezentatoare îşi va face apariţia în platoul emisiunii într-o costumaţie inedită, în acord cu această sărbătoare. Invitaţii, band-ul emisiunii, dar şi participanţii la paravan vor veni şi ei pregătiţi pentru această zi specială, a românilor de pretutindeni. Artişti iubiţi de români vor da glas melodiilor specifice unui astfel de eveniment, iar bucatele tradiţionale vor fi nelipsite din platoul emisiunii.

Teo

Teo Trandafir și „Teo Show” intră în casele românilor, prin intermediul micilor ecrane, de la ora 15:00, într-un mod inedit. De 1 Decembrie, Teo se ”lupta ” cu Bursucu. Îndrăgiţii prezentatori se vor „duela” în această zi specială pentru toți românii. Cei doi vor avea de partea lor câte o echipă care să îi reprezinte în cursa pentru distracție. Teo va fi căpitanul „echipei popularilor”, din care vor face parte Ionela Prodan, Raluca (trupa BAMBI), Gina Matache Carmen Brumă și Ștefan Stan, iar Bursucul va fi căpitanul „echipei fiţosilor”, din care fac parte Cream, Laurette, Raluca Bădulescu, Denisa (trupa BAMBI) și Amna.
Decorul emisiunii va fi și el pregătit pentru „meciul” dintre cele două echipe, el fiind „împărțit” în restaurant țărănesc, pentru „echipa popularilor” și în club, pentru „echipa fiţosilor”. Bucatele tradiționale și concursurile vor întregi spectacolul pe care-l vor oferi cele două echipe puse pe distracţie.

Cel mai îndrăgit show de fashion din România, “Bravo, ai stil!”, își așteaptă telespectatorii în fața televizoarelor, începând cu ora 16:30, pentru a urmări un spectacol special, de sărbătoare.

Bravo

Cele șase concurente rămase în competiție vor defila pe muzică… populară, iar ținutele vestimentare tradiționale reinterpretate sau hainele cu motive populare din diferite zone ale țării vor fi must-have-ul ediţiei.
Bucatele tradiționale românești care vor fi nelipsite din platoul “Bravo, ai stil!”. Cârnații, brânza, șuncă, șoriciul, mămăligă și vestitul usturoi le vor da bătăi de cap concurentelor rămase în concurs care vor încerca să păstreze limita în față unui așa festin. Vasilică Ceteraşu va destinde atmosfera show-ului pe acorduri de vioara din zona Maramureşului.

Nu ratați vineri, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cele mai țări show-uri cu și despre români, la Kanal D.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel