1 Decembrie, în „Orăşelul lui Moş Crăciun" din Sectorul 4

Spectacole de folclor, concerte, super show cu Horia Brenciu, foc de artificii şi tradiţionala fasole cu cârnaţi. Asta au pregătit organizatorii pentru cei care vor alege să sărbătorească anul acesta Ziua Naţională în "Orăşelul lui Moş Crăciun" din parcul Lumea Copiilor. 

O petrecere românească în aer liber, de la care nu vor lipsi invitaţii surpriză, buna dispoziţie, asigurată de Mihai Mitoşeru şi cele mai gustoase bunătăţi de sezon. Sărbătoarea va începe încă din prima parte a zilei, cu un spectacol dedicat folclorului românesc din toate colţurile tării, susţinut de renumiţi interpreţi de muzică populară şi de petrecere.

Apoi, pe scenă vor urca unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului precum Pepe, Andreea Bălan și Fly Project. Seara îi va aparține inegalabilului Horia Brenciu, care alături de HB Orchestra, va susține un super concert timp de mai bine de o oră, pentru cei care vor alege să petreacă 1 Decembrie în "Orășelul lui Moș Crăciun".

[citeste si]

Nici producătorii prezenți la Târgul de Crăciun nu se vor lăsa mai prejos. Pentru 1 Decembrie, aceștia vor pregăti un meniu tradiţional, din care nu vor lipsi fasolea cu cârnaţi și vinul fiert cu scorțișoară. Sărbătoarea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Jurnaliştii interesaţi sunt aşteptaţi în Parcul Lumea Copiilor ( intrarea de la Palatul Naţional al Copiilor), începând cu ora 12.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel