1 Decembrie, ceremonii doar pentru "aleşi". Chirieac, după o replică a lui Stamule: Asta e tare de tot!

"Asta e tare de tot!", a spus Bogdan Chirieac, în direct la TV, după o afirmaţie făcută de către Tănase Stamule (PNL).

Într-o discuţie despre restricţiile impuse de către autorităţi care au ajuns până la a se decide că ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României vor fi făcute doar pentru 500 de persoane (politicieni), analistul politic Bogdan Chirieac a reacţionat, contrariat, la explicaţiile pe care le-a dat Tănase Stamule.

"Mă bucur că de 1 Decembrie a hotărât domnul ministru Ciucă să avem paradă cu 500 de invitaţi politicieni. Poporul muncitor nu poate să vină la ziua sa naţională. Nu are voie să vină poporul, dar se face cu oficialităţi", a declarat Bogdan Chirieac. 

"Legat de 1 Decembrie, ştiam că într-o democraţie reprezentativă, poporul este reprezentat de aleşii săi iar asta se va întâmpla de Ziua Naţională: pentru că nu se poate face o întâlnire foarte mare, vor fi doar aleşii, aleşi de cetăţeni, că nu au fost aleşi de către marţieni cei din Parlament şi sunt oglinda poporului", a explicat Tănase Stamule.

"Tot aşa era şi înainte de 1989... aleşii aveau benzină pe săturate, frigiderul plin, iar noi, poporul, munceam... Chestia asta că la Ziua Naţională participă doar aleşii în numele poporului, asta e tare de tot!",  a replicat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel