TAXĂ ABUZIVĂ pentru români, eliminată. Bodea: Am scos cabinetul Cioloș din ceață

Senator Cristian Bodea, vicepreședintele Partidului Ecologist Român (PER), a spus că a primit un semnal corect de la Ministerul Mediului.

"În sfârșit un semnal corect de la Ministerul Mediului! Cristiana Pașca Palmer și-a însușit soluțiile oferite de Partidul Ecologist Român în privința taxei de poluare și a reglării pieței auto și a sectorului second-hand din impozitul pe mașină. Nu-i cerem să ne plătească drepturi de autor. Ne mulțumim cu gândul că românii nu vor mai fi obligați să plătească timbrul de mediu, o taxă ilegală și abuzivă.

[citeste si]

Măsurile propuse de PER s-au dovedit cele mai eficiente, acesta fiind și motivul pentru care doamna ministru s-a grăbit să le anunțe la rândul ei. Altfel spus, am scos Cabinetul Cioloș din ceață și am demonstrat că soluțiile noastre de guvernare sunt de departe cele mai bune. „Varianta pe care eu și colegii din Partidul Ecologist Român o propunem constă în implementarea de urgență a trei măsuri: Introducerea taxei de poluare de 0,5 bani pe litru de carburant, taxă care să alimenteze fondul de mediu și din care să se facă reîmpăduriri, pentru reducerea poluării. Reglarea pieței auto și a sectorului second-hand din impozitul pe mașină O ordonanță de urgență prin care Guvernul Cioloș să suspende timbrul de mediu și să returneze imediat banii cetățenilor", a transmis senatorul Cristian Bodea, vicepreședintele PER.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel