O femeie s-a luptat singură cu un bărbat a încercat să îi fure maşina - VIDEO

Un bărbat care a încercat să fure maşina unei britanice în vârstă de 52 de ani a renunţat şi a fugit după ce femeia s-a agățat de aceasta și l-a atacat. Întreg incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar clipul a fost publicat pe Internet.

O femeie în vârstă de 52 de ani din Manchester a reuşit să-l alunge pe hoţul care încerca să-i fure maşina, luptându-se cu el.

După ce a parcat în faţa clădirii în care lucrează, Deborah Smythe a coborât din autoturism lăsând portiera deschisă pentru câteva clipe. Imediat însă, un bărbat care trecea pe stradă a urcat în maşina femeii, încercând să demareze în trombă, scrie NY Daily News.

Deborah a reacţionat rapid şi, fără să se teamă, l-a atacat pe acesta, încercând să-l oprească. După câteva minute, hoţul a renunţat şi a fugit.

Întreg incindentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Drept urmare, clipul a fost ulterior publicat pe Internet de cele două fiice ale femeii, în speranţa că cineva îl va recunoaşte pe bărbatul respectiv.

„A fost lovită destul de rău, dar, după cum vedeţi, este o mică războinică", a scris una dintre ele.

„Au fost oameni care pur şi simplu au trecut pe lângă ea, dar care nu au venit să o ajute. Lucrul acesta m-a supărat foarte tare", a adăugat sora acesteia.

Potrivit sursei citate, Deborah avea în maşină şi 1.000 de dolari, întrucât urma să plece în vacanţă a doua zi. Banii nu i-au fost însă furaţi.

Femeia este acum în siguranţă şi a plecat în concediul pe care şi-l planificase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel