Mulțumesc din inimă președintelui Traian Băsescu!

Mă aflu încă sub impresia declarațiilor cu miros de cenușă în cap făcute de dl. super-procuror general șef, Daniel Morar. Omul în care mulți au crezut că legea și-a făcut sălaș a fugit mâncând pământul, doar fiindcă dl. președinte Băsescu a mârâit de două ori la el. Am avut astfel, încă odată, ocazia să văd marea putere a d-lui Băsescu. Dacă Marele Procuror fuge doar la o încruntare de sprânceană a d-lui Băsescu, îmi dau seama cât de democrat este cel pe care, în inconștiența mea, l-am numit Guvernator al României.

De aceea, țin să mulțumesc d-lui președinte Băsescu că nu m-a arestat fiindcă l-am criticat. De asemenea, îi mulțumesc că nu a făcut acest lucru nici cu alți colegi ziariști, care, la fel de inconștienți ca mine, și-au permis să nu-l adore. Văzându-mâ atât de des cu ei în studioruile TV, unii mi-au devenit prieteni dragi, iar ridicarea lor m-ar fi lipsit de o plăcută companie și dialoguri spumoase.

Am văzut vineri dimineață, prin discursul rostit de dl. Morar, imensa putere pe care dl. Traian Băsescu o are în sistem.

Acest material poate părea un pamflet. Mi-e teamă însă că el nu exprimă decât crunta realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel