Conflict între actorii de comedie. Bendeac îl atacă pe Arşinel -VIDEO

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a fost criticat de mai multe ori, în ultima vreme, de către cunoscutul cuplu, Alexandru Arşinel - Stela Popescu, cu privire la felul său de a face comedie, fapt ce a dus la o luare de poziție, destul de dură, a protagonistului emisiunii „În puii mei" pe contul său de Facebook.

„Doamna Stela şi domnul Arşinel au făcut o obsesie pentru mine. Probabil dirijată de cineva. Doamnei Stela nu-mi permit să-i răspund, momentan, dar domnului Arşinel, care mă acuză că «abordez comedia mult prea caricatural» (de altfel doamna Stela chiar completând că nu numai Bendeac, dar şi Rowan Atkinson suferă de acelaşi sindrom...) îmi permit. Drept răspuns ataşez clipul următor cu rugămintea de a-l viziona de la minutul 8.12 încolo", a scris Mihai Bendeac pe contul său personal de Facebook.

Răbufnirea lui Bendeac vine după ce Alexandrul Arşinel a declarat în urmă cu câteva luni la o emisiune TV că deşi Mihai Bendeac este un actor foarte talentat, abordează „genul comediei mult prea ostil, prea brutal, mult prea caricatural. Despre Bendeac vorbesc cu o doză de părere de rău, pentru că este unul dintre actorii care ar putea să iasă în faţă altfel".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel