Zvonurile s-au adeverit. Ce a făcut un lider PNL a doua zi după demisie

Un fost lider PNL a făcut o mișcare anticipată de surse politice. 

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Corneliu Bichineț, a demisionat joi din PNL, iar astăzi s-a înscris în PMP.

El a spus pentru Agerpres că s-a înscris în PNL la insistențele lui Crin Antonescu, în urmă cu patru ani. El a afirmat că a ales PMP pentru că PNL  a fost absorbit de PDL. 

”Contrar aşteptărilor mele, în loc de o organizaţie, am găsit la PNL un cuib de viespi, în care patru, cinci indivizi blocau filiala. Odată cu venirea celor de la PDL peste 'autenticii' din PNL, s-a produs un război, în urma căruia PNL a devenit PDL. Aşa e şi în alte judeţe, aşa e, din nefericire, şi la Bucureşti. Eu îmi găsesc drumul în Mişcarea Populară şi am să mă străduiesc să fac la Vaslui cea mai puternică filială a acestui partid din toată ţara”, a declarat Corneliu Bichineţ.

După ce Corneliu Bichineț a aderat la PMP, liderul organizaţiei judeţene PMP Vaslui, Daniel Onofrei, a anunţat că îşi va prezenta demisia din partid. El a fost nemulțumit că s-a decis primirea lui Bichineț de la central, fără discuții cu liderii locali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel