EXCLUSIV  Zvon despre scandalul gunoaielor de la Sectorul 1. Ioana Constantin (PMP) pune lupa pe Armand

foto Ioana Constantin Facebook
foto Ioana Constantin Facebook

Ioana Constantin, politician PMP, susține că primarul Clotilde Armand are „o capacitate extraordinară de a genera crize cu oricine”.

Există zvonuri potrivit cărora scandalul gunoaielor de la Sectorul 1 a izbucnit pentru a fi acoperită presupusa fraudă de la alegerile locale. „Am auzit această ipoteză și pare destul de fezabilă, doar că doamna Armand are o capacitate extraordinară de a genera crize cu oricine”, a spus Ioana Constantin, joi, în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV. 

„Era de așteptat să pornească un astfel de război în care domnia sa să pară că este o luptătoare pentru dreptate, pentru recuperarea banilor, pentru cetățeni. A reușit, de fapt, să ne încarce mai mult pe toți. S-au plătit trei companii în paralel. În ceea ce privește subiectul privind fraudarea alegerilor, mie mi se pare îngrozitor că a fost batjocorit într-o asemenea manieră votul oamenilor. Eu cred că foarte greu vor mai avea oamenii încredere că votul lor va fi respectat, după ce au văzut la televizor cum în acea sală intrau zeci de oameni. Pentru mine a fost îngrozitor să văd acele imagini. (...) Colegii mei de ce nu au fost? Noi de ce nu umblam prin acele camere? Președintele meu de partid de ce nu umbla? Pentru că nu aveai voie legal”, a spus Ioana Constantin. 

„Eu nu mai cred în posibilitatea de a restabili dreptatea cu privire la ce s-a întâmplat acolo”, a subliniat Ioana Constantin. 

Ioana Constantin, interviu complet la DCNewsTV:

 

Referendum demitere Clotilde Armand. Ioana Constantin: De fapt, PSD NU vrea


„Eu sunt foarte corectă și vă spun că, din punctul meu de vedere, nu cred că PSD își dorește acest demers (n.r. cu privire la referendumul împotriva primarului Clotilde Armand). Dacă își dorea, cred că acest partid avea capacitatea, la nivel de infrastructură, de oameni, să fie pe străzi, să strângă aceste semnături și, până la ora aceasta, să le ducă deja la Prefectură. În perioada în care gunoiul era pe stradă, aveai niște argumente foarte puternice. Eu cred că au intrat și ei în acest joc al nemulțumirii cetățenilor, pentru a spăla un pic din imagine. Au încercat cu domnul Petrescu, care este unul dintre oamenii din PSD de foarte bună calitate, să-l prezinte ca un potențial candidat. S-a creat o zăpăceală”, a mai spus Ioana Constantin în cadrul interviului.

„Pare că s-a compromis ideea, deși ei aveau capacitatea să facă acest demers. Eu nu mai cred, nu mai cred în această poveste. Și nici prin justiție nu cred că mai putem acum să stabilim că s-au fraudat alegerile. Vom rămâne cu toții cu această impresie, fiecare speculează. Dar nu cred că putem sau mi-e foarte greu să cred că se poate ajunge la acest referendum, doar dacă, într-adevăr, doamna Armand va persista în aceste lucruri grave pe care le face la nivelul Sectorului”, a mai zis Ioana Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel