Zuckerman, ambasadorul SUA în România, către Iohannis: Românii nu au prieteni mai buni decât americanii

Foto: presidency.ro / Adrian Zuckerman și Klaus Iohannis
Foto: presidency.ro / Adrian Zuckerman și Klaus Iohannis

Noul Ambasaor al SUA în România a fost numit, iar astăzi s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. 

Adrian Zuckerman, noul Ambasador al SUA în România a înmânat scrisorile de acreditare Preşedintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Cotroceni. Ambasadorul Adrian Zuckerman i-a spus preşedintelui Iohannis: "Românii nu au prieteni mai buni decât americanii."

Ambasadorul Adrian Zuckerman a fost confirmat pentru postul de ambasador de către Senatul SUA pe 20 noiembrie şi a depus jurământul în faţa Preşedintelui Donald Trump pe 22 noiembrie.

Cine este noul Ambasador

Avocat renumit în New York, ambasadorul Adrian Zuckerman s-a născut în România şi a imigrat în Statele Unite la vârsta de 10 ani, împreună cu părinţii săi, Emil şi Aura.

Biografia ambasadorului Adrian Zuckerman poate fi citită pe pagina de internet a Ambasadei şi îi puteţi urmări activitatea pe canalele de comunicare socială ale Ambasadei, inclusiv pe Facebook, Instagram, Twitter şi YouTube.

De asemenea, biografia şi fotografia oficială a Ambasadorului Zuckerman pot fi găsite în ataşamente.

Ambasadorul SUA în România: Adrian Zuckerman

Pe 14 decembrie 2019, Adrian Zuckerman a preluat îndatoririle de Ambasador al Statelor Unite în România. Ambasadorul Adrian Zuckerman este un avocat renumit în New York şi, înainte de numire, era partener în domeniul dreptului imobiliar la firma internaţională de avocatură Seyfarth Shaw LLP. El a îndrumat cu succes importanţi clienţi persoane fizice şi juridice prin numeroase tranzacţii şi litigii sofisticate şi complexe. Ambasadorul Adrian Zuckerman a fost preşedintele unui comitet de evaluare a judecătorilor candidaţi pentru posturi la instanţa civilă din New York şi arbitru al Consiliului profesioniştilor din domeniul imobiliar al oraşului New York.

Ambasadorul Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte limba română fluent. Implicat activ în iniţiative filantropice şi educaţionale, el a fost membru al consiliului de administraţie al Kids Corp., organizaţie non-profit care îi sprijină pe copiii defavorizaţi din Newark, New Jersey şi a fost membru al consiliului absolvenţilor New York Law School.

La Massachusetts Institute of Technology (MIT), ambasadorul Zuckerman a obţinut o diplomă de licenţă în ştiinţele vieţii şi o diplomă de licenţă în management de la Sloan School of Management a MIT. El a obţinut de asemenea o diplomă în drept de la New York Law School.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel