ZU TV face dezvăluiri din culisele Forza ZU

SURSĂ: Antena Group
Descriere foto: SURSĂ: Antena Group

Zu TV își învită fanii să urmărească ce înseamnă exact fenomenul Forza ZU și ce se întâmplă în culisele show-ului. 

Sâmbătă, 6 iulie, de la ora 17.00, ZU TV își invită telespectatorii în culisele Forza ZU, cel mai mare concert din România.

Timp de jumătate de oră, aceștia vor putea vedea ce presupune organizarea unui eveniment de o asemenea amploare, care este desfășurarea de forțe, câți oameni sunt implicați sau ce se întâmplă în culise în momentul show-ului.

După ce au scris istorie în Braşov, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Cluj, București, Constanta, și din nou Iași, anul acesta a fost rândul Galațiului să simtă vibrația ZU. 60.000 de oameni au luat cu asalat Stadionul Dunărea, iar organizarea pentru ca evenimentul să iasă perfect a fost fără cusur.

A fost construită cea mai mare scenă văzută în România, aceasta având 48 de metri în deschidere și 15 metri înălţime. 10 tiruri au transportat sute de tone de echipament, au fost folosiți 10 km de cabluri și 200 metri patrați de ecrane LED imense pe care au fost proiectate versurile ficărei piese.

Telespectatorii vor vedea sâmbătă, la Zu TV, ce înseamnă exact fenomenul Forza ZU. Imediat după, spectacolul de la Galați va fi redifuzat integral. Reluarea va fi difuzată duminică, 7 iulie, de la ora 17.00. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26