EXCLUSIV  Zona din casă pe care trebuie să o protejezi în 2023 pentru a-ți merge bine. Cristina Groza, maestru feng-shui: Să nu batem cuie, să nu umblăm cu bormașina, să nu o agităm/ video

casă
casă

Ai grijă de o anumită zonă din casă pentru a-ți merge bine în 2023!

Cristina Groza, maestru feng-shui, ne-a spus de ce trebuie să fim atenți cu zona de Est a casei în acest an.

„Este momentul când toată lumea ar trebui să-și reamenajeze casa pentru că anumite energii expiră, iar altele devin mai bune. O dată pe an vin niște energii de bază. Avem energiile pe 20 de ani, dar peste ele mai vin și energiile anuale care ne pot influența și afecta. Pentru 2023, iată ce avem de făcut: Ar fi foarte bine ca, anul acesta, zona de Est a casei să o privim cu mare respect pentru că acolo va fi poziția marelui duce al anului, adică Iepurele. Iepurele va fi pe poziția de Est a casei. Este bine ca pe acea zonă să nu batem cuie, să nu umblăm cu bormașina, să nu agităm zona. Dacă avem de construit o casă, ar fi indicat să nu începem săpăturile pe zona de Est, practic să terminăm cu acea zonă, nu să începem cu ea”, a zis Cristina Groza, maestru feng-shui, la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer cu Mirela Vescan.

Noul an chinezesc a început pe 22 ianuarie 2023 și este Anul Iepurelui.

Cristina Groza este un maestru feng-shui acreditat internațional. Urmăriți interviul integral în videoul de mai jos:

VEZI ȘI: Cristina Groza, maestru feng-shui: În 2023 se vor naște copii foarte inteligenți, aproape geniali 

Ești însărcinată și vei naște în 2023? Se pare că vei avea un copil inteligent, chiar aproape genial.

O spune Cristina Groza, maestru feng-shui.

„În 2023 se vor naște copii foarte inteligenți, aproape geniali pentru că Iepurele pentru Apa yin reprezintă Steaua Academică, așa cum avea Einstein”, a zis Cristina Groza, maestru feng-shui, la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

„Unii dintre scriitorii geniali ai literaturii, mai ales pentru copii, a fost Apă yin pe Iepure. De exemplu: Kate DiCamillo care a scris „Miraculoasa călătorie a lui Edward Tulane”. Conform zilei de naștere, Kate DiCamillo este Apă yin pe Iepure. Vă rog să citiți această carte. Vorbește despre cum un iepuraș învață să iubească”, a mai zis Cristina Groza, maestru feng-shui, la DC News și Spectacola.

CITIȚI ȘI: Secretul unui păr drept cu... apă distilată. Thea Haimovitz are părul foarte creț și reușește să-l îndrepte perfect / video - https://www.dcnews.ro/secretul-unui-par-drept-cu-apa-distilata-thea-haimovitz-are-parul-foarte-cret-si-reuseste-sa-l-indrepte-perfect-video_903604.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel