Zoe Petre îl corectează pe Marian Vanghelie. Ce mesaj i-a dat lui Mugur Ciuvică

Marian Vanghelie a fost la Curtea de Apel București cu speranța înlocuirii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. Magistrații i-au năruit speranțele primarului suspendat al Sectorului 5: i-au respins definitiv cererea, ceea ce înseamnă că Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu.

La Curtea de Apel, Marian Vanghelie a vorbit și despre misterioasa întâlnire dintre fostul președinte Traian Băsescu și Oana Mizil, soția sa. Jurnaliștii l-au întrebat despre dezvăluirile pe care spunea că le va face. Marian Vanghelie a răspuns: "Nu e o dezvăluire, că nu inventăm acum moneda, au inventat-o fenicienii. Dacă va fi ceva de adăugat, o să adaug. Eu chiar dacă mă cert cu cineva, ştiu să îi respect pe ăia care sunt bărbaţi în anumite momente". 

În timpul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a precizat: "Mi-a scris doamna Zoe Petre (n.r. istoric și analist politic). Mi-a scris că fenicienii au inventat alfabetul și mi-a scris și cine a inventat moneda: lidienii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel