ZODII urmărite de ghinion în dragoste

Unele zodii au ghinion în dragoste.

Berbec

Nativul acesta nu are prea multă răbdare în viață, e încăpățânat și autosuficient. Toate acestea îl fac greu de acceptat într-un cuplu. Nu știe să lase de la el într-un conflict, reacționează cu agresivitate și cine speră că se va schimba în timp se înșală. În plus, e și destul de egoist, fapt care îi îndepărtează prietenii.

Leu

Simte nevoia să fie ridicat mereu în slăvi, să îi fie hrănit orgoliul, lucru care nu e chiar ușor de suportat. Leul urăște rutina mariajului și se va plictisi rapid de partenerul de viață. Nu va reuși să construiască acea punte în cuplu cu maturitate și responsabilitate. Plus că el e supus tentațiilor și va găși rapid pe altcineva care să îl preamărească.

Capricorn

Are așteptări nerealiste din partea partenerului de viață. Nativul e interesant, dar greu de suportat. E ambițios și își imaginează că toată lumea trebuie să acționeze după regulile sale. Această atitudine e greu de digerat și duce inevitabil către divorț.

[citeste si]

Are parte de o căsnicie lungă doar dacă dă dovadă de înțelegere, respect și compasiune față de jumătatea sa, notează ele.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel