Zodii. Soți excepționali vs. nepăsători

Zodii
Zodii

Unele zodii de bărbați fac parte din orice top cu cei mai buni soți. În zodiac, există și opusul lor.

Cei mai buni soți din zodiac

Rac

Nativii Raci sunt romantici, răbdători și afectuoși. Fericirea soției lor este foarte importantă, așa cum este importantă orice dorință a copiilor și orice eveniment, cât de mic, din familie. Sunt sensibili, iar acest lucru poate naște adesea tensiuni în cuplu, dar partenerele care îi cunosc foarte bine știu că sunt loiali și că fac totul pentru familia lor.

Leu

Chiar dacă au reputația că sunt egoiști, bărbații Lei se numără printre cei mai buni soți când iubesc sincer. Partenerele lor sunt răsfățate, primesc mesaje de dragoste și surprize romantice când se așteaptă mai puțin. 

Capricorn

Nu este romantic precum Racul, nu este jovial precum Leul, dar soțul Capricorn oferă stabilitate, siguranță și un confort emoțional pe care orice femeie îl va aprecia. Iar cine cunoaște bine Capricornii, știe că pot fi foarte amuzanți când sunt fericiți.

Opusul

Săgetător 

Bărbatul Săgetător își propune mereu să fie un soț mai bun, dar nu prea reușește. Nici nu prea știe cum. Încearcă să fie mai ordonat, mai responsabil, mai afectuos, dar toate aceste obligații îl obosesc și dă bir cu fugiții când ți-e lumea mai dragă.  

Fecioară

Cine este căsătorită cu un nativ din Fecioară știe deja că este genul de bărbat de care trebuie să ai grijă toată viața. Este dedicat familiei, dar nu trebuie să îi ceri lucruri prea grele, pentru că nativul Fecioară nu va depune niciodată eforturi mai mari decât simte el că poate. Soția este cea care trebuie să se zbată și să ofere mai mult familiei.

Berbec

Poate fi un soț plin de surprize și fidel multă vreme, dacă este lăsat să domine și să conducă el tot. Nu suportă ca soția sau altcineva din familie să ia decizii fără el, notează libertateapentrufemei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel