Zodii. Singurul lucru pe care nu ai vrea să îl auzi

Berbecii, taurii, gemenii și racii nu vor să audă unele cuvinte.

Berbec

Berbecul nu este aşa cum pare. El petrece mult timp cântărind ce să spună, iar atunci când se decide asupra unui lucru, consideră că are dreptate. Chiar dacă el greşeşte. Şi nu este vorba despre faptul că nu suportă să fie contrazis, ci despre faptul că nu îşi doreşte ca cineva să se îndoiască de el. Spunându-i că greşeşte, îl determini să se confrunte cu el însuşi, ceea ce îl face să se simtă inconfortabil.

Taur

Taurul este rebel. El vrea să facă lucrurile în stilul lui, când vrea şi cum vrea, astfel încât să îi fie comod. Şi, cu siguranţă, nu va vrea să te opui sau să îi spui contrariul. De fapt, dacă îi spui unui Taur ce să facă, poţi fi sigur că nu va spune nimic şi nu va lua în seamă sugestia ta, care îl ofensează ca şi cum ar fi un ordin.

Gemeni

Gemenii nu sunt capabili să ia o hotărâre fermă şi atunci când sunt rugaţi să ia o decizie, ei se blochează şi devin rigizi. Îi place ideea de a spune da sau nu, dar pur şi simplu nu poate să susţină şi să fie convins de aceste cuvinte. Dacă auzi un da sau un nu de la acest nativ, trebuie să ştii că habar nu are de ce a spus asta şi că, probabil, nici nu îşi va respecta cuvântul.

Rac

Racul are tendinţa de a minţi. Nu este cea mai bună trăsătură a lui, iar aceste minciuni îi determină pe cei care sunt minţiţi să îl confrunte. Racul se protejează, iar în această apărare, el începe să creadă în propriile minciuni. Aşa că, atunci când îi spui unui Rac că minte, el se va simţi insultat şi, în secret, un pic vinovat, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel