Zodii puternice. Nimeni nu le poate influența

Rodica Mitu / 30 aug 2018 / 12:04 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Zodii

Unele zodii sunt puternice, sigure pe ele și nu pot fi influențate de nimeni.

Vărsător

Este o zodie puternică și suficient de încrezătoare în sine însăși. Vărsătorii gândesc, vorbesc și plănuiesc diverse lucruri fără să se lase influențați de opiniile celorlalți. Lor nu le place ceva pentru că este la modă, ci pentru că li se potrivește. Ei fac lucrurile în stilul lor și, de cele mai multe ori, le gândesc bine.

Săgetător

Săgetătorului îi place să fie independent, liber de constrângeri și obligații. Săgetătorii sunt capabili să se adapteze la orice, de aceea nu își fac griji și nu au nevoie de nimeni. Ei se vor descurca și singuri și își asumă adesea riscuri pe care alții nu și le-ar asuma.

Berbec

Oricât de mult l-ar sfătui alții de bine sau de rău, el face tot ce știe el că trebuie să facă. Nativul Berbec are o mare încredere în el însuși și are impresia că intuiția lui funcționează ireproșabil, chiar dacă nu este chiar așa.  

Fecioară

Fecioarele nu se lasă influențate de nimeni. Nu le place să fie controlate, îndrumate, sfătuite. Fac totul după judecata lor și au o judecată bună. Bineînțeles că și ele mai greșesc, pentru că uneori sunt prea atente la detalii, în loc să vadă imaginea de ansamblu, dar știu cum să își îndrepte greșelile, notează libertateapentrufemei.ro.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27