Zodii, puteri secrete. Voropchievici spune ce nu știai despre tine

Rodica Mitu / 10 noi 2018 / 19:55 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Voropchievici
Descriere foto: Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a explicat, sâmbătă, 10 noiembrie, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, că fiecare zodie are anumite puteri secrete.

„De multe ori nu le folosim. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici”, a spus Mihai Voropchievici.

BERBEC. Este omul potrivit, la locul potrivit. Este un observator bun, simte ușor niște manifestări ale celor din jur.

TAUR. Vede ușor dincolo de toate barierele care ne înconjoară și trece neobservat. Îi simte foarte ușor pe profitori, are un simț bun în domeniul financiar.

GEMENI. Sunt cei care spun ce trebuie, când trebuie. Gemenii sunt buni oratori, guralivi și își găsesc ușor cuvintele.

RAC. Au darul premoniției. Au o colaborare bună în timpul somnului cu planul divin. Puterea lor este de a fi vizionari.

LEU. Leii știu când să tacă, dar și când să iasă în evidență.  

FECIOARĂ. Nativii din Fecioră se întâmplă să aibă infornațiile înaintea celorlalți. Ei știu să se informeze și să analizeze. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu.

BALANȚĂ. Pot să cunoască oamenii ca și cum ar fi intrat în mintea lor.

SCORPION. Scorpionul este o sită deasă care discerne fantastic, are o forță de a prelucra informațiile, îl recunoaște pe cel din fața lui pe care se poate baza. Are o ciudățenie a lui, poate, în comparație cu celelalte zodii, ieșită din comun - nu acceptă mincinoșii.

SĂGETĂTOR. Dând dovadă de un optimism ieșit din comun, își rezolvă singur toate problemele. De multe ori, nu are nevoie de ajutorul celor din jur. Este omul care se informează foarte mult.

CAPRICORN. Face mișcări gândite, programate, analizează.

VĂRSĂTOR. Și ei sunt vizionari. Anticipează foarte bine, sunt jucătorii de șah care anticipează trei mutări ale adversarului.  

PEȘTI. Văd totul în ansamblu, știu tot ce mișcă în jurul lor, văd tot ce mișcă în jurul lor și au o privire atotcuprinzătoare.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22