ZODII pe jumătate înger, jumătate demon

Prima impresie e cea care contează foarte mult, dar este posibil să nu fie și cea reală. Astrologia poate ajuta în acest sens. 

Gemeni

Te îndrăgosteșți la prima vedere când cunoști o persoană născută în Gemeni. E veselă, vorbăreață, energică, politicoasă. Dar personalitatea sa duală va ieși rapid la suprafață. Vei descoperi un om nu tocmai sincer, șiret chiar. Își schimbă repede starea de spirit și ajunge să se certe cu cineva doar de dragul de a se certa. Va profita mult de pe urma unor situații groaznice, care altora le-ar da fiori. De aceea, e bine să fii rezervat la capitolul încredere.

Balanță

Firea caldă, bonomă a nativului Balanță te vrăjește rapid. Și îi vei acorda toată încrederea de care eșți capabil, convins fiind că nu te va dezamăgi. Și multă vreme va merge așa, căci el în esență e un om bun. Doar că își urmărește propriile interese și nu va ezita să se folosească de informații pe care le are despre tine pentru a-ți săpa groapa. În general, știe să fure tot ce e mai bun pentru el că să își desăvârșească propriul plan.

Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt duali. La urma urmei, doar sunt zodie dublă. Acum te iubește, te adoră, te răsfață și îți vorbește foarte frumos, în următoarele cinci minute schimbă foaia și începe să te acuze de lucruri incredibile. Acest nativ îți poate da dovezi de prietenie cum nu ai mai văzut în viața ta, însă, la un moment dat, el va dispărea de lângă tine, potrivit ele.ro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel