Zodii pe care nu vrei să le superi

Zodii
Zodii

Unele semne zodicale sunt mai dure.

Berbec

Atitudinea sa dură vine natural şi aşa a fost dintotdeauna. Berbecul ştie că personalitatea sa poate să fie uneori prea puternică sau intimidantă, dar se asigură întotdeauna când are dubii cu privire la ceva. Niciodată nu îl vei prinde că acţionează dur doar ca să pară ameninţător în faţa unui străin.  

Taur

Taurul nu pare a fi unul dintre cele mai dure semne zodiacale, dar niciodată nu judeca după aparenţe. Atitudinea sa dură iese la iveală atunci când sare în apărarea cuiva la care ţine extrem de mult, pentru că nimic nu e mai important pentru el pe această lume. E nevoie doar să îi spui că cineva te face să suferi şi atunci trece la acţiune. 

Capricorn

În timp ce alte zodii sunt dure pentru prietenii lor, Capricornul îşi arată această latură atunci când e vorba de el. Ştie că există oameni care au o problemă cu tipul de persoană care e, serios, calculat şi tradiţionalist, dar are multă încredere în el şi nu îi pasă prea mult de ce cred cei din jur. Capricornul devine dur pentru a se proteja de oamenii care vor să îi stârpească încrederea de sine. 

Vărsător

Nu e vorba că acest nativ nu îşi doreşte ca oamenii din jur să fie prietenii lui, ci mai degrabă urăşte să fie judecat înainte să fie cunoscut, notează elle.ro. Acesta e destul de aspru la prima întâlnire, dar asta pentru că se simte confortabil doar după ce ajunge să te cunoască mai bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel