Zodii pe care nimic nu le pune la pământ

Rodica Mitu / 02 iul 2018 / 09:31 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele semne zodiacale au o forță incredibilă și pare că nimic nu poate să le doboare.

Berbec

Nativul acesta renaște din propria cenușă. Reconstruiește totul de la zero, mai frumos decât prima oară. Are o energie uriașă, e plin de entuziasm și foarte deschis la provocare. Chiar și atunci când necazurile îl lovesc sau invidia unora îl pune la pământ, are puterea de a se ridica întărit. E încăpățânat, ambițios, astfel că are determinarea să reușească orice își propune.

Gemeni

Nativul Gemeni este foarte echilibrat. Gândește orice situație la rece și își evaluează dintr-o privire riscurile. Consideră că nimic nu e prea greu și niciun obstacol nu e de netrecut câtă vreme este viața sa la mijloc. Știe cum să se comporte chiar și în cele mai dificile situații și aproape că nu vei ști niciodată prin ce trece. Are un tonus pozitiv și mereu va afișa o atitudine optimistă, uneori chiar pentru a se convinge pe sine că totul merge ca la carte.

Rac

Nicio misiune nu e prea greu de îndeplinit pentru nativul Rac. El are mereu o soluție pentru orice și găsește inclusiv forța necesară pentru a duce tot greul pe umerii săi. Are un suflet uriaș și foarte multă dragoste de împărtășit, notează ele.ro. Problemele îl afectează și pe el, dar nu îl doboară, ci îl întăresc.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24