Urmărește emisiunea live


Zodii născute pentru a ajunge celebre

Pentru unele zodii, celebritatea e aproape.

Berbec

Berbecul este persoana pe care toată lumea vrea să o cunoască imediat ce intră într-o încăpere. Este, de asemenea, zodia cel mai puţin încrezută, ceea ce înseamnă că atunci când devine faimos, el nu se va lăuda cu asta în faţa tuturor. Preferă să fie cunoscut ca fiind o persoană populară, plină de farmec şi incredibil de prietenoasă.

Leu

Leul este atât de atras de dramă şi de emoţii, încă nu are cum să nu devină celebru. El are, de asemenea, planuri mari pentru el însuşi, ceea ce înseamnă că nu contează ce face atât timp cât e în centrul atenţiei.  

Scorpion

Scorpionul este acea persoană pe care nu o vei uita niciodată după ce o vei întâlni, lucru care îi va aduce celebritatea. Îi place să fie cunoscut ca fiind cel de care îşi aminteşte toată lumea, pentru că, de obicei, are poveşti extraordinare de spus. De asemenea, este o persoană naturală, deschisă şi prietenoasă, care se bucură să întâlnească oameni noi. Dacă se întâmplă să cunoască pe cineva care ar putea să îl facă faimos, cu atât mai bine, notează eva.ro. În funcţie de cât de faimos ajunge să fie, celebritatea i se poate urca la cap sau îl poate face o persoană mai umilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel