Zodii mai fericite singure decât într-o relație

Zodii
Zodii

Unele zodii sunt mai fericite singure decât într-o relație.

Gemeni

Gemenii sunt mult mai fericiți singuri, oricine îi cunoaște știe că așa e. Nu este vorba că nu le place să fie într-o relație, această zodie doar preferă să nu fie ceva foarte serios, să fie fără obligații. Pentru ei, relațiile ar trebui să fie distractive și fără griji, fără restricții și angajamente. Gemenii preferă să fie independenți, fără să depindă de altcineva.  

Fecioară

Fecioara este foarte pretențioasă când își alege partenerul. Până când un lucru nu este perfect, cei din zodia Fecioară nu sunt mulțumiți. „Destul de bine" nu face parte din vocabularul lor. Fecioara ar prefera mult mai mult să fie singură decât într-o relație cu cineva de care nu este sigură. 

Săgetător

Săgetătorul nu refuză ideea de întâlniri și relații, doar că își dorește să fie cel care ia deciziile. Dacă lucrurile devin prea serioase și nepotrivite pentru el, va renunța ușor.  

Vărsător

Vărsătorul este mult mai fericit pe cont propriu decât într-o relație pentru că îi place să fie independent. Desigur, dacă simte că cineva este potrivit pentru el se va bucura să-i fie partener de viață, însă are nevoie de libertate. Timpul pentru sine este un aspect important în viața unui Vărsător și tinde să fie mai fericit când își petrece timp singur, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel