ZODII. Îngerii răniți ai zodiacului

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Unele semne zodiacale renasc asemenea păsării Phoenix. Suferă mult, însă la final ies învingători.

Berbec

Chiar și atunci când necazurile îl doboară sau invidia unora îl pune la pământ, Berbecul e un luptător adevărat și are puterea de a se ridica asupra tuturor și de a-și relua poziția în societate. Sunt buni și mulți profită de asta. Sunt neînfricați, însă au și ei slăbiciunile lor.

Scorpion

Scorpionul iese câștigător în multe situații și cu atât mai mult cât e vorba de ceva greu de depășit. Pentru că e genul de persoană căreia îi place să-și depășească limitele. Se ridică ori de câte ori este necesar și se prinde cu cleștii până și de cel mai subțire fir de păr. Pentru că e motivat să-și demonstreze puterea întregii lumi.  

Rac

Racii sunt martirii zodiacului. Viața lor nu e una simplă, lipsită de necazuri, ci din contră, primesc lovitură după lovitură, fără să merite. Le încasează cu tăria unui luptător, fără însă să riposteze. Dar și când se ridică sunt mai puternici decât toți cei care i-au doborât la un loc.

[citeste si]  

Vărsător

Pare slab la prima vedere, dar nu e deloc așa. Pe Vărsător îl rănești ușor și sunt mulți care profită de această fragilitate a lui, însă el are o proprietate rară: știe cum să își vindece rănile fără să rămână cicatrici, potrivit ele.ro. E militant și e gata să răstoarne lumea întreagă pentru a-și realiza visurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel