ZODII, horoscop 2019. Reușite pe toate planurile

Anul 2019 deja se anunță a fi unul grozav pentru unele zodii. 

Câteva semne zodicale vor avea parte de reușite pe toate planurile.

Berbec

Berbecii, ambițioși din fire și foarte hotărâți, vor avea un an fantastic în 2019. Au muncit din greu în 2018, dar rezultatele eforturilor lor nu vor întârzia să apară. Primele câștiguri vor putea fi văzute chiar în prima decadă a anului viitor. În ceea ce privește dragostea, Berbecii vor avea surprize mari din partea partenerilor de viață. Fie vor fi ceruți în căsătorie, fie își măresc familia cu un nou membru. Romantismul va fi prezent tot anul.

Leu

Leii vor avea câștiguri uriașe în 2019. Au șanse să devină foarte bogați, dacă își urmează cu strictețe planurile puse la punct la final de 2018. Vor avea parte de un an de vis și nu vor mai fi nevoiți să muncească prea mult, deoarece banii vor veni fără prea mari eforturi.

Săgetător

Fericirea Săgetătorilor în anul 2019 vine mai ales din plan familial. Își găsesc liniștea în sânul familiei. Mai mult, nativii singuri au șanse să își întâlnească sufletul pereche. Se anunță căsătorii, notează ele.ro. De asemenea, cei care sunt căsătoriți, vor fi răsfățați de partenerul de viață. Liniștea sufletească primează pentru nativii din Săgetător în anul 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel