Zodii extrem de superstițioase

Zodii
Zodii

Cinci semne zodiacale au certitudinea că o oglindă spartă le va aduce șapte ani de ghinion.

Pești

Acești nativi tind să își trăiască viața după propriile lor credințe, iar acestea includ și superstițiile. Înainte ca ei să treacă la acțiune, se uită în jur pentru un semn bun. Peștii intuiesc foarte bine anumite lucruri și preferă să își asculte instinctul atunci când sunt pe cale să ia o decizie.

Berbec

Nativii Berbec tind să creadă că ei au controlul absolut a tot ceea ce se întâmplă în viața lor. Respectând anumite superstiții, aceștia devin mult mai vulnerabili în fața unui posibil dezastru.

Balanță

Acest semn zodiacal tinde să urmărească tradițiile de pe vremuri. Poți fi sigur că dacă o Balanță urmează să se căsătorească, mireasa va purta ceva împrumutat, albastru, vechi. Aceasta nu își va lăsa partenerul să vadă rochia de mireasă până în ziua nunții.   

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de superstițioși! Ei preferă să aibă cristale în casa lor, care ar putea curăța aura lor și ar putea alunga orice energie negativă. De asemenea, vor purta medalioane și mărgele norocoase care să le protejeze sănătatea și bunăstarea.  

Leu

Leul nu crede despre sine că este superstițios, dar reacțiile sale arată asta. Nu va merge niciodată la un clarvăzător, și asta nu pentru că ar crede despre aceștia că sunt frauduloși, ci pentru că sunt înfricoșați de ceea ce vor auzi de la ei. Deși nu respectă de regulă superstițiile, Leul își va urma visul la modul cel mai serios cu putință și va crede că mesajele nu vin doar din subconștientul lor, ci și de la cei trecuți în neființă, notează elle.ro. Așadar, chiar dacă ei nu vor să recunoască, sunt superstițioși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel