ZODII de femei greu de suportat

Te cuceresc cu zâmbetul lor fermecător, dar imediat după se schimbă situația.  

Gemeni

Vei avea mult de tras. În timp ce o privești în ochi ea te atacă pe la spate. Are un farmec incredibil, e amuzantă, lucru care o face irezistibilă. Îi place să vorbească mult, e cicălitoare, își schimbă des opiniile și inclusiv opțiunea pentru o banală cină în doi. Însă va trebui să înveți să ții pasul cu ea dacă vrei să reziști într-o astfel de relație.

Săgetător

Distracție. Umor. Curiozitate. Energie. Acestea sunt doar câteva dintre elementele care definesc femeia din zodia Săgetător. E greu să ții pasul cu ea, dar nu te vei plictisi niciodată. În schimb, e posibil să te simți epuizat, fiindcă nu e simplu să accepți schimbări rapide ale stării ei de spirit și nici să o iei din loc când îți e lumea mai dragă doar pentru că această femeie nu suportă să stea prea mult într-un loc.  

[citeste si]

Vărsător

Razi cu ea, te bucuri de viață, dar nu te aștepta să fie ușoară relația cu nativa Vărsător. Prin definiție este o excentrică. Te vei bucura de conversații lungi și foarte plăcute, însă la un moment dat se va ridica și va pleca fără să îți dea vreo explicație. Îi place să facă lucrurile numai cum vrea ea, să te ia prin surprindere. Las-o să se bucure de independența sau nu se va mai întoarce niciodată, notează ele.ro. Dacă poți accepta că regulile sunt făcute ca să fie încălcate atunci veți avea o relație bună.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel