ZODII. De ce minte fiecare zodie

Minciuna are picioare scurte. Dacă știi la ce să te aștepți din partea nativilor din fiecare zodie, adevărul va ieși mereu la suprafață.

Berbec
Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sunt "creaţi" pentru a spune minciuni. Berbecul nu minte, dar se pricepe de minune să utilizeze cuvintele în așa fel încât să redea povestea în favoarea lui. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol. Berbecul nu te va ierta niciodată dacă îl inșeli, permițându-și în schimb să ocolească adevărul, în circumstanțe în care consideră necesar acest lucru.

Taur
Unui nativ Taur nu-i plac minciunile, pentru că duc la complicații, nesiguranță și neîncredere, circumstanțe în care nativii acestei zodii nu se simt în largul lor. Unui nativ din zodia Taurului îi plac lucrurile sigure, palpabile, fapt pentru care evită compania mincinoșilor. Atunci când un nativ Taur minte, o face pentru a-și proteja reputația. Nu îi place să se afle în situații în care nu are parte de un câștig personal.

Gemeni
Semn dual, Gemenii au o înclinație aparte spre a evita adevărul. Gemenii nu mint, ci ocolesc adevărul cu grație. Nativul din zodia Gemenilor te va privi in ochi și-ți va spune câte-n lună și în stele, iar la ceva timp după își va schimba radical comportamentul, fără niciun avertisment. Nativii Gemeni simt că viața ar trebui să fie neașteptată și distractivă, așa că uneori vor minți doar pentru a începe o dramă – de obicei între prieteni sau între ei și partenerii de cuplu.

Rac
Nativii din zodia Racului sunt destul de inofensivi, totuşi, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase, cu adevărat. Când un nativ Rac minte este, de obicei, pentru că este o persoană introvertită și puțin nesigură. Ei nu sunt întotdeauna siguri că oamenii îi vor înțelege cu adevărat, așa că mint pentru a face totul să pară bine.

Leu
Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consideră minciuna drept o scuză, nici măcar atunci când este spusă în "scopuri nobile". Când un nativ din zodia Leului minte, este, de obicei, pentru a avea cât mai multe reușite în viața profesională și, uneori, personală. Aceștia se feresc să spună minciuni, căa să nu îi afecteze mai târziu.

[citeste si]

Fecioară
Nicio zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sunt isteţi şi extrem de "agili" când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei ajung să le creadă. Chiar dacă sunt puși în situația de a omite adevărul, va exista mereu acea voce interioară care să-i atenționeze. Acesta este motivul pentru care minciunile spuse de nativii din zodia Fecioarei le explodează în față, făcându-i să se simtă mai prost decât dacă ar fi spus adevărul.

Balanță
Nativii din zodia Balanță vor minți spre binele tău, sau cel puțin așa cred ei. Nu le place să mintă, dar le displace şi mai mult să-i rănească pe cei din jur spunând adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparenţele, iar uneori o fac involuntar.

Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta speră ei. Când un Scorpion minte este doar pentru a le arăta prietenilor sau familiei că poate să-și păstreze cuvântul și să fie acolo pentru ei. Este modul nativilor din zodia Scorpion de a arăta că sunt de încredere.

Săgetător

Nicio zodie nu are o reputaţie mai bună, când vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută şi destul de serioasă, nativul Săgetător se pune rareori în situaţii complicate sau în care ar trebui să mintă. Acești nativi vor să fie populari și plăcuți de toată lumea, vor ca oamenii să-i placă exact pentru ce sunt și nimic mai mult. Din acest motiv, evită chiar și cele mai mici minciuni.

Capricorn

Capricornul se pricepe de minune la absolut orice, dacă are intenții serioase în acea directie, chiar și atunci când este vorba de minciuni. Cu seriozitatea și rigurozitatea specifică, Capricornul reusește să îi ducă pe mulți cu zahărelul. Nativul Capricorn vrea mereu să se simtă puternic și de succes și, uneori, minciuna este singura modalitate prin care știe cum să facă acest lucru. Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest “talent” şi nu spun minciuni decât atunci când e neapărat nevoie.

Vărsător

Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sunt mult prea ferme şi idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri. Va minți atunci când crede că povestea pe care ți-o spune nu este destul de captivantă, deci, atunci când un Vărsător minte, face acest lucru doar pentru a părea unic sau superior. Ai grijă așadar, să nu crezi tot ce-ți spune un Varsător!

Pești

Nativilor Pesti, voi uneori simțiți că viața și situațiile pe care le creați în mintea voastră sunt mult mai incitante și mai ușor de manevrat decat cele din viața reală, de aceea vă place să visați atât de mult, potrivit elle.ro. În lumea viselor unui nativ din zodia Pești, orice se poate întâmpla și tu ești șeful tuturor. Prin urmare, atunci când un nativ din zodia Pești crede că spune adevărul, el spune adesea ceea ce pare adevărat doar în mintea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel