ZODII cu un echilibru invidiat de multă lume

Bătrânețea nu cruță pe nimeni, însă sunt persoane ce au darul de a rămâne veșnic tinere, deoarece se bucură permanent de viață, cu bune și cu rele. 

Iată care sunt zodiile care reușesc să își mențină spiritul tânăr:

Berbec

E plin de viață nativul Berbec și chiar și la vârsta a treia rămâne tot în vervă, foarte jovial. Își va dori să facă la bătrânețe ceea ce nu a apucat în tinerețe. Devine mai năbădăios pe măsură ce trece timpul. Și va trăi foarte frumos.

Gemeni

Atitudinea sa deschisă, relaxată, ajută nativul zodiei Gemeni să ducă o viață foarte bună, iar semnele îmbătrânirii să întârzie mult să apară. Trecerea anilor nu își va pune amprenta asupra trupului său, pentru că iubește mișcarea și ține stresul la distanță. Știe ce îl face fericit, astfel că va reuși să își mențină o stare interioară foarte bună, un echilibru de viață invidiat de multă lume. Va face doar acele lucruri care îi vor oferi bucurie.

[citeste si]

Săgetător

Pentru Săgetător, tinerețea este o stare de spirit pe care merită să o păstreze până la adânci bătrâneți. Nativul nu va resimți povara anilor. E jovial și altruist, darnic și duce un trai senin, fără ură și dorințe de răzbunare, notează ele.ro. Va stârni invidia prietenilor de aceeași vârstă, mai ales că nimeni nu ar ghici cât are, de fapt, în buletin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel